автошкола iDrive
 

Често задавани въпроси

Колко време продължава обучението за категория В
В зависимост от свободното време на курсиста е продължителността на курса. Обичайната продължителност е 1 месец и половина. Предлагаме експресен курс, който протича за 23 дни. Обучението започва с теоретичен курс с продължителност 2 седмици и продължава с практическо обучение, в което са предвидени 16 посещения за кормуване на учебен автомобил.
Има ли скрити такси?
Всичко, което е необходимо за Вашето обучение е представено в ценоразпис, който е показан в сайта на фирмата и е окачен на видно място във всеки един от офисите на фирмата.
Как гарантирате качеството на обучение?
Нашите инструктори са подбрани с конкурс. За всяка свободна позиция за работа като автоинструктор се обявява конкурс, за да подберем най-добрите кадри, които да защитят авторитета на фирмата. Автомобилите с които се провежда обучението са нови, специално подбрани и от доказали се марки. Те са селектирани така, че да доставят удоволствие в процеса на обучение. Предоставили сме възможност да избирате автомобил за обучение измежду широка гама съвременни автомобили.
Какви документи са необходими при записване на шофьорски курс?
В офиса на фирмата се попълва декларация, в която се посочват лични данни на курсиста, включващи данни от диплома за завършена степен на образование, придобити категории и дати на придобиване. Необходимо е да се предостави и актуална снимка .
Предлага ли се курс за обучение за категория В на автомобил с автоматична скоростна кутия?
Да, предлага се такъв курс. Автомобилът с който се провежда обучението е БМВ 320 D. Условията за провеждане са същите каквито са и при обучение за категория В с автомобил с ръчна скоростна кутия. При придобиване на шофьорска книжка след курс на автомобил с автоматична скоростна кутия в свидетелството Ви за правоспособност ще бъде записано, че имате право да управлявате само автомобил с автоматични скорости.

iDrive Автошкола автокурс листовки